KOOPERATİFÇİLİK EĞİTİMİ

OMYEGDER’DEN KOOPERATİFÇİLİK EĞİTİMİ
OMYEGDER olarak LEADER Yaklaşımı kapsamında 19 Mayıs ilçemizdeki üretici kadınlarımıza yönelik Derneğimiz Eylem Planımızda yer alan ‘’İlçemizdeki Kadınların ve Gençlerin Sivil Toplum Örgütlerine Üye Olmalarının Teşviki, Kadınlara, Gençlere Yönelik Yönetici Ve Kişisel Gelişim Eğitimi’’ isimli bilgilendirme programımızı gerçekleştirdik.
19 Mayıs İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve Samsun Ticaret İl Müdürü Sayın Kürşat TURPÇU’nun eğitimci olarak katılım sağladığı programımızda kooperatifçilik kavramı ve önemi, kooperatif kurulum aşamaları, uygulamada yaşanabilecek sorunlar ve çözüm önerileri, Avrupa’da ve ülkemizdeki iyi uygulama kooperatifçilik örnekleri konularında bilgilendirme yapılmıştır.
Programımıza katılım sağlayarak bilgilendirmelerde bulunan Samsun Ticaret İl Müdürümüz Sayın Kürşat TURPÇU, OMYEGDER Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 19 Mayıs İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri ve programımıza katılan üretici kadınlarımıza teşekkür ederiz.