19 Mayıs Çocuk Evleri Sitesi Ziyareti

19 Mayıs Çocuk Evleri Sitesi Müdürü Sn. Mehmet Akif Zengin, Müdür Yardımcısı Sn. Onur Önder ve Sosyal Çalışmacı Sn. Rabia Genç ile birlikte 19 Mayıs ilçemizde 19 Mayıs Milli Eğitim Müdürlüğü projesiyle kurulan Ondokuzmayıs Fen ve Doğa Okulu'nu ziyaret ettik. Bilim, müzik, resim, coğrafya sınıflarında ve uygulama hobi bahçelerinde incelemelerde bulunarak, OMYEGDER olarak Fen ve Doğa Okulu'nda kuracağımız Akıl ve Zeka Oyunları Sınıfı ile AFAD Eğitim Sınıfı ile ilgili de Fen ve Doğa Okulu Koordinatörü Levent Duman ve öğretmenlerle birlikte bilgilendirmelerde bulunduk.
Fen ve Doğa Okulu'nu ziyaretimiz sonrasında 19 Mayıs Çocuk Evleri Sitesi'ne uğrayarak OMYEGDER olarak yapılabilecek çalışmalarla ilgili yerinde incelemelerde bulunduk. Yerinde incelemeler sonucunda 19 Mayıs ilçemizde bulunan Çocuk Evleri Sitesi için Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi kurulumu, çocuklar için etkinlik sınıfı oluşturma, profesyonel olarak çilek yetiştiriciliği eğitimi ve örnek uygulama bahçesi kurulumu konularında planlamalar gerçekleştirdik. Ardından OMYEGDER ofisimize geçerek Engiz Kadın Kooperatifi (ENKA) için ürün işleme, katma değer kazandırmaya yönelik temin ettiğimiz ekipmanlarımız, Akıl ve Zeka Oyunlarımızın tanıtımını gerçekleştirdik.